Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Όπως έγινε γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Στέλιος Ρόκκος και για αυτό επισκέφτηκε το νοσοκομείο Λήμνου, με τους γιατρούς να ζητούν την μεταφορά του στην Αθήνα, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα εμφράγματος.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε πως τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συνεργάτες.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος στην ανάρτηση του.