Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο και πλέον βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του.

Μάλιστα, ο Παύλος γύρισε στην Αθήνα σε μια πολύ κατάλληλη στιγμή, καθώς σήμερα η μικρή του αδερφή Σοφία έχει τα γενέθλιά της.

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα επτά χρόνια ζωής και πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τους γονείς της και τον αγαπημένο της αδελφό.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Σοφίας, ο Παύλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποιώντας έτσι και το πρώτο του post μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

«Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε ο Παύλος Γαλακτερός στη λεζάντα της ανάρτησής του.