Η πρώτη ανάρτηση του James Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Η πρώτη ανάρτηση του James Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Ο James Καφετζής την προηγούμενη εβδομάδα ξάφνιασε τους πάντες, αφού στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

O James επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το reality, κάνοντας ειδική αναφορά στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, με τους οποίους ανέπτυξε φιλικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι.

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνωριζοντας ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι, αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα!

Παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της. Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!», έγραψε ο James Καφετζής στην λεζάντα του post του.