Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι μετά την αποχώρησή της από το “MasterChef”

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι μετά την αποχώρησή της από το "MasterChef"

Η έκτη ημέρα των ημιτελικών του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύση Σαρακίνη να δίνουν την τελευταία τους μαγειρική μάχη, διεκδικώντας το ένα και μοναδικό εισιτήριο του μεγάλου τελικού πλάι στη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Οι επίδοξοι μάγειρες πέρασαν από δύο απαιτητικές δοκιμασίες που τους δυσκόλεψαν αρκετά.

Τελικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία είχε ο Διονύσης, ο οποίος πέρασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Από την άλλη, η Μαρίνα Ντεμολλάι, που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό αλλά αποχώρησε, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε την οικογένειά της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι:

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμα μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα . Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου.

Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που οσο απουσίαζα φρόντιζες να ειναι ολα οπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους !!!