Η πρόταση γάμου του Χρήστου στην Μαργαρίτα και το γαμήλιο δώρο-έκπληξη

Η πρόταση γάμου του Χρήστου στην Μαργαρίτα και το γαμήλιο δώρο-έκπληξη

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης ο 5ος κύκλος του MasterChef και μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να ξεχωρίσει με τις μαγειρικές της ικανότητες και υπερίσχυσε του Διονύση Σαρακίνη με δύο βαθμούς.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό, αλλά και για τη ζωή της.

Η Μαργαρίτα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Χρήστο και άφησε να εννοηθεί πως της έχει ήδη γίνει πρόταση γάμου.

Ενώ λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου αιφνιδίασε τη Μαργαρίτα, καθώς της έκανε ένα γαμήλιο δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 1.500 ευρώ.

«Έχει γίνει μια κίνηση από τον Χρήστο. Ένα δώρο. Εγώ έτσι το ονομάζω, ότι είναι ένα δώρο για να πάει καλά η σχέση μας, η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα. Απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι. Έχει γίνει, δεν το κρύβω» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.