Η πρόκληση: Η Ιωάννα Λίλη υποδέχεται τον Κώστα Κοκκινάκη

Η πρόκληση: Η Ιωάννα Λίλη υποδέχεται τον Κώστα Κοκκινάκη

«Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ», με την Ιωάννα Λίλη κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN.

Αυτό το Σάββατο η Ιωάννα υποδέχεται τον Κώστα Κοκκινάκη.

Μια ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή με την Ιωάννα Λίλη, η οποία φιλοξενεί αγαπημένους αθλητές που έχουν διαπρέψει στο αγώνισμά τους. Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό.

Αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN, η Ιωάννα υποδέχεται τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο Κώστας είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς πολίστες καθώς υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, με την οποία πήρε μέρος σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και θα μας λύσει την απορία γιατί είναι ανέκφραστος στις περισσότερες στιγμές της ζωής του.

Η πρόκληση που θα του βάλει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι να δοκιμάσει να κάνει κρίκους. Θα τα καταφέρει άραγε ο αγαπημένος αθλητής ή θα δυσκολευτεί στο νέο για αυτόν άθλημα;

Η συνέχεια στις οθόνες….

«Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ», με την Ιωάννα Λίλη, κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN.