Η πρωινή εκπομπή του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 επέστρεψε!

Η πρωινή εκπομπή του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 επέστρεψε!

Η πρωινή εκπομπή του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 από σήμερα και πάλι στον αέρα με Μαλιάτση, Γιαννόπουλο και Τσαλαπάτη!

Είναι τρείς… και είναι σαν να ‘ναι χίλιοι δεκατρείς… στον #1 ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας! Ο Κώστας Μαλιάτσης, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος είναι η ομαδάρα «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ», της πρωινής εκπομπής του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και επέστρεψαν στους δέκτες μας σήμερα το πρωί για 2η σεζόν!

«ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ», μια εκπομπή… εμπειρία, με θετική ατμόσφαιρα, θετική ενέργεια, θετική σκέψη και υπερθετικές προσωπικότητες του κουτιού!

Κώστας Μαλιάτσης, ο άντρας της διπλανής πόρτας, το αγόρι που ξέρει πως να σου φτιάξει τη μέρα… και τη νύχτα αν χρειαστεί! Χαρίζει απλόχερα το χιούμορ του και μπορεί να γίνει πολύ «ενοχλητικός» μόνο και μόνο για τους αγαπημένους του ακροατές. Φελίσια Τσαλαπάτη, η γυναίκα… μάνα, σκυλομάνα και παραμάνα! Η φωνή της λογικής και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι ένα καθημερινό κορίτσι που μπαίνει το πρωί στην κουζίνα μας και φτιάχνει πράσινο τσάι. Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο κολλητός από το διπλανό θρανίο, από το στρατό και από το πεντικιούρ, είναι ο φίλος που θες να αναλύσεις τη σχέση σου, τα παιδικά σου τραύματα, τα πρωινάδικα και τον καιρό.

Στην Αθήνα ξεκινάμε τη μέρα μας κάθε πρωί 07.00 με 10.00 στον ΡΥΘΜΟ 94.9 με ανάλαφρα θέματα, χαρούμενη διάθεση, «Disturbing Facts» από τον Κώστα, με άβολα και ενοχλητικά νέα που θα ήθελες να μην τα άκουγες ποτέ, νέα γύρω από το σεξ από την Φελίσια, που μέχρι τώρα δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν να γνωρίζεις και βεβαίως… βεβαίως «τηλεκρου» με τον Βαγγέλη να παρουσιάζει τα πιο «φρέσκα», χθεσινά κλιπάκια της τηλεόρασης με ραδιοφωνικό εσάνς!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play