Η Priyanka Chopra μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί στο λύκειο

Η Priyanka Chopra μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί στο λύκειο

Η Priyanka Chopra μέσα από το νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε για τη ζωή της, “Unfinished”, εκμυστηρεύτηκε μία δύσκολη στιγμή της.

Συγκεκριμένα στο βιβλίο της, η Priyanka μιλάει για την ρατσιστική επίθεση που βίωσε, όσο ακόμα φοιτούσε στο λύκειο του Newton της Μασαχουσέτης. Ανέφερε πως της φώναζαν ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια από τα βάθη των διαδρόμων.

“Τα έπαιρνα πολύ προσωπικά. Ήταν κάτι που με έτρωγε μέσα μου και με ανάγκασε να κλειστώ στο καβούκι μου. Δεν ήθελα να με κοιτάνε, προσευχόμουν να ήμουν αόρατη αφού μου είχαν καταστρέψει την αυτοπεποίθηση. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου άτομο με αυτοπεποίθηση αλλά εκείνη την εποχή ένιωθα αβέβαιη για το που βρίσκομαι και το ποια είμαι,” δήλωσε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Δεν κατηγορώ τα ίδια τα παιδιά, ειλικρινά, απλά πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα κορίτσια, σε εκείνη την ηλικία, ήθελαν να κάνουν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο. Πλέον, στα 35 μου χρόνια, μπορώ να πω πως αυτή η συμπεριφορά προερχόταν από κάποια ανασφάλεια που έκρυβαν μέσα τους. Εκείνη όμως την εποχή δεν μπορούσα να το δω έτσι και το έπαιρνα πολύ προσωπικά.”

Μάλιστα, τα προσβλητικά σχόλια και το bullying έγιναν τόσο άσχημα που ανάγκασαν την νεαρή Priyanka, να επιστρέψει στην Ινδία και να τελειώσει εκεί το σχολείο της. “Ένιωσα ευλογημένη όταν μετά την επιστροφή μου πίσω στην Ινδία με αγκάλιασαν με αγάπη και θαυμασμό για το ποια ήμουν. Η επιστροφή μου στην Ινδία θεράπευσε τις πληγές μου μετά την τραυματική εμπειρία που έζησα στο λύκειο του Newton.”

“Όσο βρισκόμουν στην Αμερική προσπαθούσα να μην είμαι διαφορετική, να προσαρμοστώ και να είμαι αόρατη. Όταν γύρισα στην Ινδία, επέλεξα να αποδεχθώ την διαφορετικότητά μου,” γράφει στο βιβλίο της η Priyanka Chopra.