Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας θα αποκτήσουν δίδυμα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας θα αποκτήσουν δίδυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Μάλιστα, πληροφορίες της εφημερίδας On Time αναφέρουν πως η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα μωράκια.

Θυμίζουμε πως η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Όλγας Κεφαλογιάννη έγινε γνωστή το Σάββατο, λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες.

Συγκεκριμένα η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης. Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.