Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου δύο μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου δύο μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις 6 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού για να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τα κοντινά της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει το εμβόλιο, δύο μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Επίσης αποκάλυψε ότι τις πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Εμβολιαστείτε! Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου. Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση. Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Κάθε άλλο! Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό. Το εμβόλιο ομως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή.

Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας. #vaccination», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στη λεζάντα της ανάρτησής της.