Η Nicole Kidman είναι έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα!

Η Nicole Kidman είναι έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα!

Όπως φαίνεται, η Nicole Kidman και ο σύζυγός της, Keith Urdan είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς, μιας και η υιοθεσία ενός μωρού είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Μάλιστα, άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο RadarOnline, ότι η 55χρονη ηθοποιός ήθελε πάντα μία μεγαλύτερη οικογένεια, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να μείνει έγκυος.

«Η Nicole είχε προβλήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη γονιμότητα στο παρελθόν, που κράτησαν την οικογένειά της μικρότερη από ό,τι περίμενε» είπε φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού και πρόσθεσε:

«Η Nicole ανακάλυψε ότι αυτή και ο Keith είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ στο μεγάλωμα των παιδιών, που έβγαλε από το μυαλό της την ιδέα της υιοθεσίας. Αλλά τώρα που τα κορίτσια γίνονται λίγο πιο ανεξάρτητα, βλέπει ότι είναι καιρός να φέρουν ένα ακόμη παιδί στο σπίτι τους και όλη την ευτυχία που θα έφερνε στην οικογένεια!».

Ενώ η Nicole Kidman έτρεξε για συμβουλές, στην καλή της φίλη, Charlize Theron, η οποία έχει δύο υιοθετημένα παιδιά.

«Η Νικόλ βλέπει πόσο υπέροχη είναι η Σαρλίζ με τις δύο υιοθετημένες κόρες της και πώς έχουν δημιουργήσει αυτόν τον όμορφο δεσμό ως οικογένεια. Ήταν έμπνευση για τη Νικόλ και πιστεύει ότι είναι ακόμα αρκετά νέα και έχει την ενέργεια για ένα ακόμη μωρό» ανέφερε άλλη πηγή κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Να πούμε πως σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει για το Αυστραλιανό Marie Claire, η Nicole Kidman εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, λέγοντας: «Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή».

«Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά. Αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω να δίνω τη φροντίδα μου, λατρεύω τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους», δήλωσε η Kidman.

Ενώ κατά τη δεκαετία των 90s, όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, είχε μία εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή. Οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συλλάβει.

Μιλώντας για τις δύο αυτές απώλειες, το 2018, εξήγησε «ξέρω τη λαχτάρα. Αυτήν τη λαχτάρα. Είναι τεράστια λαχτάρα που σε πονάει. Και η απώλεια! Η απώλεια της αποβολής είναι ένα θέμα που δε συζητάμε συχνά. Είναι μεγάλος θρήνος για πολλές γυναίκες».

Η σταρ έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Keith Urdan, την 15χρονη Σάντυ Ρόουζ και τη 12χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, ενώ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ που σήμερα είναι 30 και 28 ετών αντίστοιχα, όσο ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise.