Η Nicole Ari Parker σχολίασε το πώς το reboot του “Sex and the City” χειρίστηκε τη διαφορετικότητα

Η Nicole Ari Parker σχολίασε το πώς το reboot του "Sex and the City" χειρίστηκε τη διαφορετικότητα

Ένα ζήτημα για το οποίο πολλές σειρές στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί, ήταν η έλλειψη έγχρωμων χαρακτήρων και η μη ρεαλιστική παρουσίαση αυτής της ομάδας του πληθυσμού στην οθόνη.

Μάλιστα, μία σειρά που έχει κατηγορηθεί γι’ αυτό είναι και το Sex and the City, που σπάνια στην πλοκή του παρακολουθήσαμε ιστορίες με χαρακτήρες χρώματος.

Ενώ όπως φαίνεται το reboot “And Just Like That” το διόρθωσε αυτό, τουλάχιστον αυτό εξηγεί η Nicole Ari Parker, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τα νέα επεισόδια της σειράς.

Συγκεκριμένα η Nicole Ari Parker που υποδύεται μία νέα φίλη της Charlotte, έναν χαρακτήρα που ο δημιουργός Michael Patrick King δεν ήθελε να ξεπετάξει, παρά να της δώσει την ουσία που χρειάζεται, αφού όπως αναφέρει η ίδια η πρωταγωνίστρια, η σειρά κατάφερε να το κάνει με τον σωστό τρόπο.

«Ξέρεις, ποτέ δεν έβλεπα το σόου γι’ αυτό. Είναι σα να βλέπεις το Friends ή το Seinfield. Δεν μοιάζει με τη Νέα Υόρκη, αλλά ήταν μια δική τους βερσιόν του τι ήθελαν να συζητήσουν. Όμως, το γεγονός πως καλωσόρισαν νέους έγχρωμους χαρακτήρες – δύο Αφροαμερικανούς και μία Ινδή ηθοποιό και τη Sara Ramirez.

Η ευτυχία μου είναι πως ο MPK και οι σεναριογράφοι, έφεραν τη διαφοροποίηση στο δωμάτιο συγγραφής. Και το έκαναν σωστά. Παρέμειναν πιστοί στο brand με το φορμάτ της κωμωδίας, όμως άφησαν αυτούς τους χαρακτήρες να σκοτάψουν στην απουσία αυτών των ανθρώπων στις ζωές τους», είπε η ηθοποιός.

Παρά το γεγονός πως πολλοί θεώρησαν πως η νέα σειρά είναι κάπως υπερβολική με το θέμα της διαφορετικότητας, η Ari Parker πιστεύει πως έχει δοθεί η ίδια προσοχή στους νέους χαρακτήρες, με ιστορίες και background, μία λεπτομέρεια που η ίδια επικροτεί.

Όπως φαίνεται, η ηθοποιός έχει αφομοιωθεί πλήρως με το υπόλοιπο καστ, αφού είχε δηλώσει πως είναι ενθουσιασμένη που δουλεύει με αυτούς τους ανθρώπους, που τη δέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες.