Η Νεφέλη Ορφανού αποκάλυψε τον λόγος που δεν έχει σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη

Νεφέλη-Ορφανού-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινού μας», παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά «Ρετιρέ», την Κατερίνα Γιουλάκη, αλλά και τους Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν ξέρω αν έχω κάνει επιτυχίες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και τα έκανα όλα μαζί. Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω πως έτυχε, εγώ είμαι στριμμένη συνήθως. Όταν έπαιζα στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Στο Σύνταγμα φρέναρε ένας μπροστά μου και ζητούσε αυτόγραφο, οι από πίσω μετά αυτόγραφα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη. Είχα κάποιος ύφος και μου λέει η αδερφή μου “τι είναι αυτό; Παίζεις στο Ρετιρέ του Δαλιανίδη, τι θα έκανες αν έπαιρνες Όσκαρ;”», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν έχει σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη: «Δεν έχω σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη δυστυχώς. Δεν κρατήθηκαν σχέσεις από αυτό το σίριαλ και δεν έχω καταλάβει γιατί. Η Γιουλάκη είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε. Η Κατερίνα δέσποσε στην ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς μετά, όταν σταματάει».

Η Νεφέλη Ορφανού ρωτήθηκε και για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, με την ίδια να αναφέρει: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ούτε θέλω να το ψάξω, ούτε και με ενδιαφέρει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν είχα χρέη και θα έμπαινα φυλακή, μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει και όταν πήγα να τα επιστρέψω, μου τα πέταξε. Εγώ τα είχα διαχωρισμένα. Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τον Φιλιππίδη και από τον Λιγνάδη».