Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Marias Menounos για τη μητέρα της που έχει “φύγει” από τη ζωή

Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Marias Menounos για τη μητέρα της που έχει “φύγει” από τη ζωή

Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνας για την Maria Menounos, καθώς ανήμερα της ημέρας του Πάσχα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο θάνατος της Λίτσας Menounos βύθισε στην θλίψη την παρουσιάστρια, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και πλέον προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της αρέσει να εργάζεται, έχοντας δίπλα της τη φωτογραφία της μητέρας της.

Συγκεκριμένα στη νέα εξομολόγησή της για τον χαμό της μαμάς της, η Maria παραδέχτηκε ακόμα ότι της λείπει πολύ.

«Κρατώ τη μαμά κοντά, καθώς δουλεύω», αναφέρει η Maria Menounos στην αρχή του κειμένου της και συμπληρώνει στο post της:

«Έχω ανακαλύψει ότι η φωτογραφία της μητέρας μου ήταν δύσκολη και θεραπευτική. Δύσκολη γιατί τη βλέπω γεμάτη ζωή και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι μαζί μας. Και θεραπευτική γιατί την βλέπω τόσο γεμάτη ζωή και όχι άρρωστη και όχι αδύναμη. Εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να πιστέψω πώς ήταν αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μου λείπει τόσο πολύ. Ελπίζω επίσης να τρώει πολλά ελληνικά μπισκότα όπως κουραμπιέδες και φοινικιά. Τα αγαπημένα μας Αγκαλιάστε τις μαμάδες μου για μένα ».