Η νέα φωτογραφία του Ηλία Μπόγδανου από το νοσοκομείο και η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Η νέα φωτογραφία του Ηλία Μπόγδανου από το νοσοκομείο και η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε μετά την διάγνωση με κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής είχε ενημερώσει τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια δυσάρεστη τροπή, καθώς ο Ηλίας αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, πόσταρε ένα νέο μήνυμα στο instagram μέσα από το νοσοκομείο και ανακοίνωσε πως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερα.

«Μικρό update. Πρώτη ημέρα που νιώθω καλά. Και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξης σας, ειλικρινά δεν θα είχα την ίδια ψυχολογία για παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχάριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας», έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος στο post του.