Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, δεν κλαίγομαι, ξέρω τη κατάσταση»

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, δεν κλαίγομαι, ξέρω τη κατάσταση»

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως τις ημέρες των γιορτών, χάθηκε, γιατί δυστυχώς η υγεία του υποτροπίασε.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε…. Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…

Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής….Απλά λυγίζεις…και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Θυμίζουμε πως μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι τόσο δυνατός, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις, άλλες στιγμές όμως λες θα σε κερδίσω, του χρόνου θα τραγουδάω, θα κάνω πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί σε εμένα όλα. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο (Γουμενίδη), από τον Απρίλιο του έλεγα δεν νιώθω καλά, νιώθω ατονίες, είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι.

Έλεγα στην σύντροφό μου τότε, “έβγαλα ένα σαν σπυράκι” και πολλές φορές σε τέτοια πράγματα δεν δίνουμε σημασία. Ένιωθα ότι με πονούσε το σπυράκι, ότι ήταν βαθύ. Εάν μήνα πριν τα γενέθλιά μου, τον Ιούνιο, έφτασα να βγάζω φλέγμα, να μην έχω όρεξη να φάω, να χάνω κιλά και να νιώθω πως δεν είμαι καλά. Την ώρα που τραγουδούσα πλέον καθόμουν σε σκαμπό και κάποια στιγμή έπεσα κάτω. Και να μου λένε όλοι “πάμε στο νοσοκομείο” και εγώ να λέω “όχι”.

Έφτασε τέλος Ιουλίου που λέω στη μάνα μου “κάλεσε ασθενοφόρο, δεν παίρνω πλέον ανάσα” και οι γιατροί βρήκανε υγρά στην καρδιά μου, υγρά στον πνεύμονα και αιματοκρίτη 17, 18, κάπου εκεί. Κάναμε αξονικές, θεραπεύαμε αυτό που είχα και στην τρίτη αξονική εντελώς τυχαία, βρήκανε τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτό ήταν η αιτία που είχα όλα τα προβλήματα».