Η μητέρα Μαργαρίτας Νικολαΐδη μίλησε για το λόγο που συνάντησε την κόρη της μετά από τρία χρόνια

Η μητέρα Μαργαρίτας Νικολαΐδη μίλησε για το λόγο που συνάντησε την κόρη της μετά από τρία χρόνια

Στο καινούργιο επεισόδιο του MasterChef μια έκπληξη περίμενε τους δυο φιναλίστ του τελικού, αφού στο πλατό “εισέβαλαν” τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα εκτός από την αγαπημένο της Χρήστο, συνάντησε μετά από τρία χρόνια την μητέρα της.

Η κυρία Σοφία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και τον Γιώργο Κρικοριάν και αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί με την κόρη της τα τελευταία χρόνια, αφού μένει στη Ρωσία.

«Δεν περιγράφεται που βλέπω τη Μαργαρίτα στον τελικό του MasterChef. Την ευτυχία μου, την αγάπη, τη χαρά μου δεν μπορώ να τις περιγράψω. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου. Όταν μου είπαν ότι βγαίνω εγώ, κόπηκαν τα πόδια μου. Προχωράω και η Μαργαρίτα δεν γύρισε ένα με δει. Είδε τον Χρήστο της και τέλειωσαν όλα.

Μετά γυρίζει και τρέχει. Αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω. Εδώ και τρία χρόνια μένω στη Ρωσία. Είχα να δω την Μαργαρίτα τρία χρόνια. Από όταν έφυγα, δεν την ξαναείδα. Μόνο στην τηλεόραση. Έχω στο κινητό μου ένα πρόγραμμα και έβλεπα τη Μαργαρίτα από τη μικρή οθόνη του κινητού μου. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο, τα κλάματα δεν περιγράφονται.

Δεν μου είπαν ότι θα πάει στο MasterChef, με την αδερφή της τα λέγαν όλα. Επειδή με ξέρουν, για να μην τη ζαλίζω πολύ, μου το είπαν όταν είχαν το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει. Ο Χρήστος είναι καλό παιδί. Γνωριστήκαμε τώρα, αλλά νιώθω λες και τον έχω γνωρίσω 10 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.