Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια για τον ουκρανικό λαό και συνεχίζουν

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια για τον ουκρανικό λαό και συνεχίζουν

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ξεκίνησαν μια καμπάνια για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη στήριξη του ουκρανικού λαού μετά την ρωσική εισβολή.

Μάλιστα, μόλις 15 ημέρες, αφού ξεκίνησαν την καμπάνια κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 30 εκατ. δολάρια.

Συγκεκριμένα η Ουκρανή ηθοποιός και ο σύζυγός της από την έναρξη κιόλας της καμπάνιας, ενημερώνουν με σχετικά βίντεο το κοινό τους για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί.

Αυτή τη φορά, με ένα ακόμα βίντεο στο Instagram, ενημέρωσαν τους followers τους, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην καμπάνια, πως έφτασαν τον στόχο τους.

«Θέλουμε να σας πούμε πως πετύχαμε τον στόχο μας. Πάνω από 65 χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν προσφέροντας χρήματα για καλό σκοπό και είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη. Κι ενώ αυτό απέχει σίγουρα πολύ από μία λύση για το πρόβλημα, η συλλογική μας προσπάθεια τουλάχιστον θα προσφέρει μία πιο ομαλή προσγείωση στους τόσους ανθρώπους που προχωρούν στο μέλλον τους με αβεβαιότητα», λέει η Mila Kunis στο βίντεο.

Ενώ με την σειρά του, ο Ashton Kutcher πρόσθεσε: «Η δουλειά μας εδώ έφτασε στο τέλος της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πως όλη αυτή η αγάπη που ξεχείλισε από εσάς, μέσα από αυτή την καμπάνια, θα έχει την καλύτερη επίδραση σε όσους την έχουν ανάγκη».

Το ζευγάρι προέτρεψε το κοινό να μην σταματήσει τις δωρεές, επειδή επετεύχθη ο αρχικός στόχος των 30 εκατ. δολαρίων και τους παρέπεμψε στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org, προκειμένου να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς, τονίζοντας πως κάθε τους δολάριο θα αντιμετωπιστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό.