Η Melania Trump βγάζει στο «σφυρί» τον λευκό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη των Macron

Η Melania Trump βγάζει στο «σφυρί» τον λευκό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη των Macron

Στο «σφυρί» βγάζει η Μελάνια Τραμπ το μεγάλο λευκό καπέλο που φόρεσε κατά την επίσημη επίσκεψη της Μπριζίτ και του Εμανουέλ Μακρόν στον Λευκό Οίκο.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων με το ολόλευκο outfit της και το αξεσουάρ που επέλεξε να φορέσει.

Χρόνια μετά από αυτή την επίσκεψη και την στιλιστική επιλογή, η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα πραγματοποιήσει δημοπρασία με με τίτλο The Head of State Collection με τρία αντικείμενα: το λευκό καπέλο, μια ακουαρέλα με πρωταγωνίστρια την ίδια που φορά το ίδιο καπέλο από τον Γάλλο καλλιτέχνη Marc-Antoine Coulon και μια ψηφιακή έκδοση του ίδιου έργου τέχνης.

Η δημοπρασία ξεκινά από 250.000 δολάρια ή 1415.86 SOL (κρυπτονόμισμα), όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της.Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για όσους ενδιαφέρονται η δημοπρασία ανοίγει στις 11 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι η Μελάνια Τραμπ συμμετείχε ενεργά στον σχεδιασμό της επίσκεψης των Μακρόν το 2018, η οποία ήρθε λιγότερο από ένα χρόνο αφότου οι Τραμπ εντυπωσιάστηκαν από τους εορτασμούς της Ημέρας της Βαστίλης στη Γαλλία.

Για να ανταποδώσει την φιλοξενία, βοήθησε να οργανωθούν τα πάντα σχετικά με την επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένου του μενού του δείπνου, που περιελάμβανε αρνί και τάρτα νεκταρίνι με μέλι, συνοδευόμενο από παγωτό crème fraîche.

Πηγή: lifo.gr