Η Ματίνα Παγώνη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση | Ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

gf-5-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο εισήχθη εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου η Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Ενώ λίγα 24ωρα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πως ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο κολικός νεφρού.

«Τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος – ακτινολόγος και αναισθησιολόγος και όλα πάνε καλά. Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι δύσκολοι και όταν η πέτρα είναι μεγάλη, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Όλα καλά και από αύριο μάχιμη κανονικά στο νοσοκομείο», είπε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε:

«Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».