Η Μαρίνα Ντεμολλάι “δίκασε” τους συμπαίκτες της στο MasterChef

Η Μαρίνα Ντεμολλάι "δίκασε" τους συμπαίκτες της στο MasterChef

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες ετοιμάστηκαν για την δοκιμασία του “Mystery Box”.

Μάλιστα, kατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο σπίτι, η Μαρίνα Ντεμολλάι δε δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι παρέμεινε στο reality μαγειρικής στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, που ήταν υποψήφια.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Αλέξανδρου Συνοδινού και έριξε τα “καρφιά” της για αρκετούς συμπαίκτες της.

«Μαγειρικά μιλώντας το επίπεδο του Άλεξ νομίζω ότι ήταν για πεντάδα. Νομίζω ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα. Την αγαπώ, την εκτιμώ κι είναι φίλη μου αλλά το έχω πει στην Κωνσταντίνα. Και που έχει φτάσει στους 14 είναι αρκετό. Η Λία πάρα πολύ καλή με την παράδοση αλλά αρκετά.

Η Μαρία βγήκε μία φορά μπροστά αλλά από εκεί και πέρα τι μας δείχνει; Βάζω μέσα και τον Αντώνη, τον Γιάννη και τον Διονύση. Για εμένα είμαστε πέντε καλοί μάγειρες εδώ μέσα κι ένας εξ’ αυτών έφυγε και τώρα είμαστε τέσσερις. Όλοι ήταν από πάνω στην δοκιμασία για την Λία. Νομίζω ότι με τρέμουν εδώ πολλοί μαγειρικά. Κάποιοι μου πρότειναν τους παίκτες που έφυγαν αλλά είναι off camera και δεν τα λέμε γιατί φοβόμαστε», είπε η Μαρίνα.