Η Μαρίνα Καλογήρου πήγε στην Κρήτη για τα «Κομάντα και Δράκοι» και δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην Αθήνα

Μαρίνα-Καλογήρου-250x250.png

Η Μαρίνα Καλογήρου επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από την ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Η ηθοποιός που ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από την Αθήνα, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει εκεί.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Καλογήρου συνάντηση τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην Κρήτη και μαζί του μίλησαν για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, αλλά και τη σχέση της με το χορό.

Μάλιστα, η Μαρίνα Καλογήρου αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει στην Αθήνα, αφού με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς αποφάσισε το επόμενο σπίτι της να είναι η Κρήτη.

«Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Αθήνα, αυτό είναι τώρα… Με τον Λοΐζο, όταν τελείωσε το δημοτικό, το συζητούσαμε και εκεί που το σκεφτόμασταν, ήρθε η πρόταση για το “Κομάντα και Δράκοι”. Οπότε ήρθε η απάντηση» είπε η Μαρίνα Καλογήρου.