Η Μαρία Σολωμού περιγράφει τι συνέβη με τον Νίκο Μουτσινά και διεκόπη η παράσταση “Βερβερίτσα”

Η Μαρία Σολωμού περιγράφει τι συνέβη με τον Νίκο Μουτσινά και διεκόπη η παράσταση "Βερβερίτσα"

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης η παράσταση Βερβερίτσα διεκόπη στο διάλειμμα, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Οι παραστάσεις της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου ακυρώθηκαν, ενώ ο παρουσιαστής δεν έκανε ούτε εκπομπή καθώς πονούσε αρκετά. Η συμπρωταγωνίστρια του στην παράσταση, Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και περιέγραψε με λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

«Είναι πολύ άσχημο πράγμα η μέση. Την ώρα που παίζαμε την Πέμπτη κάποια στιγμή την ώρα της παράστασης ο Νίκος μου είπε “η μέση μου Μαρία, η μέση μου”. Δεν τον είδα να πηγαίνει κάπως περίεργα, αλλά όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις πολλά πράγματα.

Κάνουμε διάλλειμα, μπαίνουμε στο καμαρίνι και αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει και να στραβώνει. Μέσα στα δέκα λεπτά του διαλλείματος λέει “παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω”.

Σταματήσαμε την παράσταση, φωνάξαμε ανθρώπους. Είναι καλύτερα. Χθες μου είπε πως περπάτησε λίγο. Έγινε σε μια στιγμή. Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Από Τετάρτη υποτίθεται θα παίξουμε, φαντάζομαι ο Νίκος θα πάει και στην εκπομπή τη Δευτέρα. Είναι πολύ άτιμο πράγμα η μέση», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού.