Η Μαρία Ηλιάκη περιέγραψε τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν

Η Μαρία Ηλιάκη περιέγραψε τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν

Όπως έχει γίνει γνωστό, θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε και η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται μαζί με την κόρη της σε καραντίνα στο σπίτι τους, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, η Μαρία τόνισε πως είναι διπλά εμβολιασμένη.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε», είπε η Μαρία Ηλιάκη και ανέφερε πως η κόρη της είναι καλά και δεν έχει πυρετό.

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.