Η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησαν για το «Εμείς κι εμείς» 28 χρόνια μετά

Η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησαν για το «Εμείς κι εμείς» 28 χρόνια μετά

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησαν η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου 28 χρόνια μετά το «Εμείς κι εμείς» και θυμούνται όλα όσα γινόντουσαν στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Οι δυο ηθοποιοί μεταξύ άλλων μίλησαν για την σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, για τις φήμες ότι το σήριαλ ήταν αντιγραφή από τα Φιλαράκια, ενώ αποκάλυψαν και το λάθος που δεν πρόσεξε ποτέ κανείς.

«Ήμασταν όντως “Εμείς κι εμείς” η παρέα από την σχολή του εθνικού θέατρου», αποκάλυψε η Μαρία Φιλίππου και συνέχισε «ο Μεταλληνός και ο Αμαραντίδης αποφάσισαν να καταγράψουν τον κώδικα που γελούσαμε και να τον κάνουν σήριαλ».

«Μετά το “Μανά είναι μόνο μία” ο Σπύρος Μεταλληνός θεωρούσε απαραίτητο να βρίσκομαι στο “Εμείς κι εμείς” και τότε ήταν η μακροβιότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, που κράτησε συνολικά τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Ενώ σχετικά με τις φήμες ότι το σίριαλ αντέγραψε «Τα Φιλαράκια», ξεκαθάρισαν: «Είπαν ότι αντιγράψαμε “Τα Φιλαράκια” και δεν ισχύει. Εμείς ξεκινήσαμε Σεπτέμβριο και τα φιλαράκια τον Οκτώβριο του 1994».

«Πλέον το “Εμείς κι εμείς” έχει πολύ πόνο γιατί μας λείπουν άνθρωποι. Σημαντικές οι απώλειες της Νατάσας Μανισάλη, της Πηνελόπης Κροντηροπούλου και του Τάσου Περζικιανίδη» παραδέχθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Οι ηθοποιοί παραδέχονται ότι η σειρά τους άνοιξε δρόμους και ότι υπήρξαν προτάσεις, που άλλοι τις αξιοποίησαν κι άλλοι όχι.

«Ευχόμαστε σε όλους τους συνεργάτες από το “Εμείς κι εμείς” να είναι καλά», με αυτή την ευχή έκλεισαν το «reunion» τους η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου.