Η Margot Robbie θα είναι η live action «Barbie»

Η Margot Robbie θα είναι η live action «Barbie»

Η Margot Robbie θα είναι η κινηματογραφική Barbie και υπόσχεται να ανατρέψει όλες τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κανείς για την ταινία.

Η live-action ταινία «Barbie», δεν θα μπορούσε να έχει άλλη πρωταγωνίστρια από τη Margot Robbie, που συνδυάζει την ομορφιά μιας Barbie αλλά και το ταλέντο να προσεγγίσει το ρόλο δημιουργικά.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η Gerta Gerwig, η οποία θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Noah Baumbach για λογαριασμό της Warner Bros.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της Margot Robbie και του παραγωγού Τζόζι ΜακΝαμάρα στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός είπε για τη μυστικοπάθεια που περιβάλλει την ταινία:

«Κάτι σαν την Barbie που το όνομα το ίδιο, κάνει τον κόσμο να νομίζει πως “α, η Μάργκο παίζει την Barbie, ξέρω από τώρα περί τίνος πρόκειται”. Αλλά ο στόχος μας είναι “ό,τι σκέφτεστε εμείς θα σας δώσουμε το ακριβώς αντίθετο, εκείνο το πράγμα που δεν ξέρατε πως θέλατε. Τώρα, μπορούμε πραγματικά να τιμήσουμε το συγκεκριμένο IP, τους φανς αλλά ταυτόχρονα να εκπλήξουμε και τον κόσμο; Διότι αν μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά και να πυροδοτήσουμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με όλους, τότε έχουμε πετύχει τον σκοπό μας».

Ο ΜακΝαμάρα πρόσθεσε: «η Barbie είναι κάτι σαν το δικό μας Έβερεστ. Όπως είπε η Μάργκο, νομίζετε ότι ξέρετε πώς θα είναι η ταινία με την Μάργκο πρωταγωνίστρια, αλλά η Γκρέτα και ο Νόα τα έχουν ανατρέψει όλα και πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Οι δυο τους δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο έχει προχωρήσει η παραγωγή ή εάν το σενάριο έχει ολοκληρωθεί.

Αν και στα αρχικά δημοσιεύματα είχαν αναφερθεί τα ονόματα των Amy Schumer και Anne Hathaway, ο ρόλος τελικά ανήκει στη Margot Robbie, η οποία θα συμμετέχει και στην παραγωγή με την εταιρία της LuckyChap.

Σύμφωνα με το IndieWire, το πρώτο σενάριο που είχε κυκλοφόρησε πριν πέντε χρόνια ήταν:

Η Barbie διώχθηκε από το Barbieland επειδή δεν ήταν αρκετά τέλεια. Αφού προσγειώθηκε στον πραγματικό κόσμο, παρασύρεται σε μια τρελή και ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Το όραμα των Gerwig και Baumbach θα είναι διαφορετικό, αφού οι δημιουργοί χωρίς να αποκαλύψουν ακόμα την καινούρια υπόθεση της ταινίας, έχουν δηλώσει ήδη ότι το φιλμ δεν θα έχει σχέση με τον τρόπο που έχουμε στο μυαλό μας τη διάσημη κούκλα.

Από την εμφάνιση της Barbie το 1959, η Barbie είχε 200 εκπληκτικές σταδιοδρομίες, που κυμαίνονται από δασκάλα νοηματικής γλώσσας έως γιατρό και πρόεδρο. Υπήρξαν επίσης 37 σχετικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως για παράδειγμα το “Barbie: Life in the Dreamhouse” στο Netflix κι έτσι το ταλαντούχο δίδυμο έχει μπόλικο υλικό για να εμπλουτίσει την υπόθεση.