Η Margot Robbie “κατέρρευσε” λίγες ώρες πριν από τις Χρυσές Σφαίρες

Η Margot Robbie “κατέρρευσε” λίγες ώρες πριν από τις Χρυσές Σφαίρες

Σε δάκρυα η Margot Robbie σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ζήτησε από τους φαν της να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τα θύματα των πυρκαγιών της Αυστραλίας.

Λίγο πριν τις Χρυσές Σφαίρες, η ηθοποιός φαίνεται συντετριμμένη από το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την πατρίδα της και αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που την ακολουθεί με το δικό της τρόπο.

Επέλεξε να δείξει στο βίντεο φωτογραφίες της παιδικής της ηλικίας, όταν ζούσε στη φάρμα της οικογένειάς της στην επαρχία Queensland.

«Είμαι σίγουρη πως όλοι σας γνωρίζετε τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις πυρκαγιές. Δε θέλω να σας δείξω άλλες εικόνες καταστροφής», ανέφερε η Margot.

Στη συνέχεια, έστρεψε την κάμερα στα φωτογραφικά της άλμπουμ από τα όμορφα χρόνια που έζησε ως μικρό παιδί στην χώρα της

Η Margot Robbie γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Dalby, Queensland πριν μετακόμισε στο Λος Αντζελες.

«Ήθελα να δείτε πόσο όμορφη χώρα είναι και πόσο “πονά” αυτή τη στιγμη».

«Σας παρακαλώ βοηθήστε, εάν δεν το έχετε κάνει. Ας δώσουμε στις επόμενες γενιές την ευκαιρία σε μια παιδική ηλικία όπως ήμουν τόσο τυχερή να έχω εγώ».

Πολλοί Αυστραλιανοί σταρ, όπως η Nicole Kidman και ο Keith Urban δώρισαν $500,000 για τις καταστροφές, ενώ η κωμικός Celeste Barber συγκέντρωσε πάνω από 32 εκατομμύρια δολάρια.