Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε για το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον σύντροφό της, Χρήστο και την κρίση στη σχέση τους

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε για το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον σύντροφό της, Χρήστο και την κρίση στη σχέση τους

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης ο 5ος κύκλος του MasterChef και μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να ξεχωρίσει με τις μαγειρικές της ικανότητες και υπερίσχυσε του Διονύση Σαρακίνη με δύο βαθμούς.

Το πρωί της Πέμπτης η Μαργαρίτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Χρήστο και αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν.

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης και… Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη. Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: “Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;”.

Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια. Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πάντα», είπε η Μαργαρίτα.