Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε που ξόδεψε μέρος του χρηματικού επάθλου που κέρδισε από το MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε που ξόδεψε μέρος του χρηματικού επάθλου που κέρδισε από το MasterChef

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και μίλησε για τη ζωή της μετά το MasterChef και τα σχέδιά γάμου δίπλα στον σύντροφό της.

Η νικήτρια του reality μαγειρικής παραδέχτηκε πως απέρριψε αρκετές προτάσεις για διαφημίσεις στα social media, από τις οποίες σήμερα θα είχε κερδίσει μέχρι και 10.000 ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως χάθηκαν αρκετά χρήματα από διαφημίσεις που δεν έχω δεχτεί. Σίγουρα πάνω από 5.000 ευρώ, και κάπου εκεί στις 10.000 ευρώ», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Όσο για το πού ξόδεψε μέρος των χρημάτων που κέρδισε από το MasterChef, απάντησε: «Στην αρχή δεν τα πείραζα, τώρα από το καλοκαίρι λίγο βόλτες από εδώ και από εκεί, εντάξει, πήρα και ένα αμάξι μεταχειρισμένο».

Τέλος η Μαργαρίτα Νικολαΐδη απάντησε για την αναβολή του γάμου της με τον σύντροφό της, Χρήστο: «Κάθε χρόνο λέμε: Άντε του χρόνου το καλοκαίρι και πέρασαν τώρα 2-3 χρόνια από το πρώτο καλοκαίρι. Είμαστε καλά κι έτσι, σαν παντρεμένοι. Είναι το δαχτυλίδι για τα συγχαρητήριά μου τότε. Το 23 είναι η χρονιά μας, οπότε μπορεί κάποια στιγμής μέσα στο 2023».