Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello, παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Το μωρό είναι κοριτσάκι. Θα είναι η μικρή μας πριγκίπισσα. Πάντα ένιωθα ότι θα κάνω αγοράκια και διαψεύστηκα πανηγυρικά. Χαίρομαι που θα είμαι η μαμά μιας κόρης. Ήδη έχω μπει στη διαδικασία να βρω συνολάκια για μαμά και κόρη. Όνομα προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί» δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου.

Ενώ μιλώντας πριν από λίγο καιρό για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Μαντώ είχε εξομολογηθεί:

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πάρα πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά.

Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες. Το μωρό το περιμένουμε το καλοκαίρι. Το φύλο δεν το γνωρίζω. Ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου. Ό,τι θέλει ας είναι. Ανοίγω την τηλεόραση συγκεκριμένες ώρες. Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες».