Η Lucy Liu εξηγεί γιατί η απόφαση να αποκτήσει παιδί στα 47 της ήταν εύκολη

Η Lucy Liu εξηγεί γιατί η απόφαση να αποκτήσει παιδί στα 47 της ήταν εύκολη

Συνέντευξη στο περιοδικό «The Cut», παραχώρησε η Lucy Liu, με αφορμή την νέα ταινία Shazam! Fury of the Gods, όπου πρωταγωνιστεί.

Η 54χρονη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν είχε κάποιο σχέδιο όσον αφορά στη μητρότητα, ειδικά όταν αποφάσισε να γίνει single μαμά στα 47 της.

Μάλιστα, η Lucy Liu είπε πως η απόφασή της να κάνει τον 7χρονο γιο της Rockwell που είχε γεννηθεί το 2015, ήταν απρογραμμάτιστο: «Δεν είχα κάποιο σχέδιο. Απλά σκέφτηκα ότι θέλω να αλλάξω λίγο τη συζήτηση. Δεν το σκέφτηκα πολύ, δεν έκανα έρευνα. Απλά το έκανα».

«Μπορώ εύκολα να μην κάνω κάτι, εάν το σκεφτώ πολύ» είπε η ηθοποιός τονίζοντας: «είναι καλύτερα για μένα όταν νιώσω κάτι απλά να το κάνω. Πολλοί άνθρωποι διαβάζουν βιβλία για την μητρότητα, εγώ δεν έκανα τίποτα. Έλεγα όταν έρθει το παιδί θα δω τι θα κάνω».

Επίσης η Lucy Liu δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να μεγαλώσει το παιδί της στην πόλη: «Ήθελα σίγουρα να μεγαλώσω το παιδί στη Νέα Υόρκη. Πολλοί θα πουν ότι δεν είναι βολικό, αφού δεν έχω αμάξι, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δουν τόσα πολλά πράγματα. Θα τους δείξεις τι είναι ασφαλές και τι όχι και θα τα καταλάβουν μέσα από αυτή την εμπειρία. Είναι δύσκολο να χτίσεις κοινή λογική όταν είσαι σε ένα αυτοκίνητο όλη την ώρα».