Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη σε μια διαφορετική συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη

Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη σε μια διαφορετική συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη

Μια διαφορετική συνέντευξη, παραχώρησε η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, στην εκπομπή “Happy Day”.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που δεν απέκτησε παιδιά, στον γάμο της αλλά και τη δημοσιότητα στη ζωή της.

«Στη λαϊκή με σταματάει ο κόσμος και με ρωτάει τι θα γίνει με τα καταστήματα και πότε θα βγούμε έξω. Είναι ερωτήσεις καθημερινότητας που είναι και η ίδια μας η ζωή. Μου έχει λείψει τώρα με τον κορονοϊό να βγαίνω με τις φίλες μου να πάμε κάπου να φάμε και να διασκεδάσουμε. Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι.

Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Όταν ήμουν μικρή φορούσα μίνι, που ήταν περίεργο για την εποχή, αλλά είχα το οκ της μητέρας μου. Βάφομαι από 17 ετών, έχει συνηθίσει το χέρι και πάει μόνο του. Δε μου αρέσει ο απέναντί μου να είναι απεριποίητος. Δεν μπορώ να συνυπάρξω. Πάντα κάνω shopping therapy και ίσως υπερβάλω. Έχω την αίσθηση ότι οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπο χαλάει τον εαυτό σου. Πρέπει να φαίνεται ότι μεγαλώνουμε.

Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν.

Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη. Μπορεί να μην είναι σωστή η δική μου άποψη, αλλά είμαι πάντα υπέρ αυτής της άποψης. Δεν είμαι αρεστή σε όλους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Κάνω την αυτοκριτική μου πολύ συχνά και θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

Δεν θα έκανα ποτέ δική μου εκπομπή», είπε η Ματίνα Παγώνη.