Η Lily Collins μας ξενάγησε στην ντουλάπα της «Emily in Paris» (Βίντεο)

Η Lily Collins μας ξενάγησε στην ντουλάπα της «Emily in Paris» (Βίντεο)

Πρεμιέρας έκανε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Netflix, η 3η season της σειράς Emily in Paris.

Μάλιστα, η Lily Collins έχει εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό με τα ρούχα τα οποία εμφανίζεται στην σειρά, η οποία είναι και η νέα μούσα της ενδυματολόγου Patricia Field που επιλέγει για εκείνη τα καλύτερα fashion items.

Ενώ ένα από τα βασικότερα στοιχεία της σειράς «Emily in Paris» είναι η μόδα και περισσότερο το στιλ της πρωταγωνίστριας.

Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές που είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, συχνά μοιράζονται με τους followers τους πολλά backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο Παρίσι.

Αυτό είπε να κάνει και η Lily Collins για ακόμα μια φορά, αφού αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της, ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τη ντουλάπα με τα ρούχα και τα παπούτσια της ηρωίδας που ενσαρκώνει.

Συγκεκριμένα στο κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram, η Collins έδειξε το δωμάτιο με τα αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που φορά στη σειρά.

«Ένα από τα εντελώς πιο αγαπημένα μου κομμάτια σε κάθε σεζόν είναι που ξαναμπαίνω στην ντουλάπα της Έμιλι! Μου αρέσει να σας βλέπω όλους να αναδημιουργείτε τα λουκ της» έγραψε η Lily Collins στην λεζάντα του post της.