Η Λία Μακροστέργιου περιέγραψε την αντίδραση της κόρης όταν την είδε μετά από τέσσερις μήνες

Η Λία Μακροστέργιου περιέγραψε την αντίδραση της κόρης όταν την είδε μετά από τέσσερις μήνες

Η Λία Μακροστέργιου ήταν αυτή που αποχώρησε από το MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης η Λία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για την εμπειρία της στο reality μαγειρικής, αλλά και για την κορούλα της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα που βγήκα. Είδα το παιδάκι μου, όπως το άφησα το βρήκα… Ξεκίνησα και έστηνα το πιάτο μου και αντί να βάλω τις 5 παρασκευές, έβαλα 3. Κάπου εκεί στην τρίτη κάτι λέρωσαν, εκνευρίστηκα και τα πέταξα. Δεν ξέρω το σκεφτόμουν, ήταν μια περίεργη ημέρα. Τη διάρκεια της μαγειρικής την θυμάμαι λες και είχα βγει και είχα πιει 4-5 ποτά και την άλλη μέρα είχα κάποια κενά. Ήμουν ζαλισμένη.

Την οικειοθελή αποχώρηση άρχισα να την σκέφτομαι από όταν μπήκα σχεδόν. Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες. Κάθε φορά, όμως έλεγα, λίγο ακόμα και λίγο ακόμα και έτσι κρατιόμουν. Το μόνο βάρος ήταν το παιδί. Αν είχα πάει σε πιο μικρή ηλικία και ελεύθερη, θα το ζούσα πολύ διαφορετικά.

Έκανα έκπληξη στην κόρη μου. Φύγαμε νύχτα με την αδερφή μου και πήγαμε στον Βόλο. Την ξύπνησα, άνοιξε τα μάτια της και είδε την αδερφή μου. Δεν με είδε καν και πήρε αγκαλιά την αδερφή μου. Λέω πάει, μου κρατάει μούτρα. Γύρισε μετά με είδε, με πήρε μια αγκαλιά απερίγραπτη. Έλεγα πως το έκανα και την άφησα… Δεν με έβλεπε στην τηλεόραση, βαριόταν. Έλεγε στον μπαμπά της, όταν θα δείξει την κάλτσα πες μου, γιατί είχα το καλτσάκι της για γούρι. Μου είπε πως δεν άντεχε να με βλέπει…», είπε η Λία Μακροστεργίου.