Η Lady Gaga κάνει την «Wednesday» στον viral χορό της και συμμετέχει στο «Bloody Mary Challenge»

Η Lady Gaga κάνει την «Wednesday» στον viral χορό της και συμμετέχει στο «Bloody Mary Challenge»

Η σειρά «Wednesday» του Tim Burton που έκανε πρεμιέρα 23 Νοεμβρίου στο Netflix, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας.

Μάλιστα, το spinoff των ταινιών «The Addams Family» συγκέντρωσε μόλις την πρώτη εβδομάδα 341.2 εκατομμύρια ώρες προβολής στη streaming πλατφόρμα και πλέον κατέχει το ρεκόρ της αγγλόφωνης σειράς με τις περισσότερες ώρες προβολής μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

Ωστόσο, ο χορός της Jenna Ortega στη σειρά έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral και με τους περισσότερους να αντιγράφουν τις κινήσεις της στο TikTok και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα ακόμα trend.

Συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν στον ετήσιο χορό του σχολείου και η «Wednesday» αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Ενώ ένα από τα άτομα που επιχείρησαν να κάνουν το νέο χορευτικό trend και να συμμετέχουν στο «Bloody Mary Challenge», ήταν η Lady Gaga.

Συγκεκριμένα η pop star φορώντας goth make-up, φορώντας μαύρο σακάκι με ασορτί σορτσάκι, καρό κάλτσες μέχρι το γόνατο και κάνοντας τα μαλλιά της τις iconic πλεξούδες της Wednesday, υποδύθηκε με επιτυχία την Jenna Ortega, τραβώντας μέχρι και την προσοχή του Netflix, το οποίο αναδημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Bloody Wednesday», αποκάλεσε η Gaga το ασπρόμαυρο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok.

Να πούμε πως το «Bloody Mary» από το άλμπουμ «Born This Way», έγινε viral όταν οι χρήστες στο TikTok αρχίσαν να το χρησιμοποιούν για τα βίντεο με τις αναπαραστάσεις της χορογραφίας της «Wednesday Addams» στην σειρά του Netflix.

Παράλληλα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Wednesday Addams στο Twitter αναρτήθηκε ένα μήνυμα που δήλωνε την
έγκριση του φανταστικού χαρακτήρα για το νέο trend του TikTok.

«Σας βλέπω να κάνετε τις χορευτικές μου κινήσεις με το “Bloody Mary” της Lady Gaga. Καταλαβαίνω ότι την ακολουθούν “μικρά
τέρατα”. Το εγκρίνω», έγραφε το tweet.

Ενώ η Lady Gaga από την μεριά της απάντησε, γράφοντας: «Slay Wednesday! Είστε ευπρόσδεκτοι στο Haus of Gaga οποιαδήποτε στιγμή (και φέρτε μαζί σας το Πράγμα, αγαπάμε τις πατούσες εδώ πέρα)».