Η Kylie Jenner επιμελείται το μακιγιάζ της Caitlyn

Η Kylie Jenner επιμελείται το μακιγιάζ της Caitlyn

Η Kylie Jenner έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μακιγιάζ στην αδερφή της Kendall και στη μητέρα της Kris και τώρα ήρθε η σειρά της Caitlyn Jenner.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube της Caitlyn, o δυο τους συναντήθηκαν για να πουν τα νέα τους και να κάνουν το μακιγιάζ τους.

Συγκεκριμένα η Caitlyn Jenner αποκάλυψε ότι δεν έβρισκε κανέναν για να επιμεληθεί το makeup της καθώς έπρεπε να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση, κι έτσι ζήτησε από την κόρη της Kylie, να τη βοηθήσει.

“Τηλεφώνησα στους πάντες, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος,” είπε η Caitlyn και συμπλήρωσε: “Σκέφτηκα ότι ίσως ξέρω ένα άτομο που μπορεί να με βοηθήσει με το μακιγιάζ μου…τη μικρή μου Kylie. Θα κάνει το μακιγιάζ μου. Δεν το έχει ξανακάνει.

Φυσικά η Kylie κατά τη διάρκεια του βίντεο χρησιμοποιεί προϊόντα από το brand της, Kylie Cosmetics, ενώ μιλούν για όλα.

Ενώ στη συζήτηση που έχουν, η Kylie αποκάλυψε ότι συνέχιζε να αποκαλεί την Caitlyn Jenner, “μπαμπά” ακόμη και μετά την αλλαγή φύλου που έκανε το 2015.

“Mερικές φορές, αυτή η κοινότητα μπορεί να είναι πολύ σκληρή, ειδικά με τα άρθρα και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν,” λέει η Caitlyn και προσθέτει: “Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το κάνουν με τον τρόπο που επιθυμούν. Μερικοί λένε, ότι είμαι η μητέρα. Όχι δεν είμαι. Είμαι ο πατέρας. Πάντα ήμουν ο πατέρας, μέχρι τη μέρα που θα φύγω από τη ζωή.”