“Η Kourtney Kardashian μου κατέστρεψε την οικογένεια”

“Η Kourtney Kardashian μου κατέστρεψε την οικογένεια”

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Kourtney Kardashian, καθώς τις τελευταίες ώρες δέχτηκε τα πυρά της πρώην συζύγου του συντρόφου της Travis Barker, η οποία την κατηγορεί ότι διέλυσε την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα η Shanna Moakler, η οποία έχει χωρίσει εδώ και περίπου μία δεκαετία από τον μουσικό, φαίνεται ότι έχει ακόμα μία πικρία για τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Moakler κατηγορεί την Kourtney ότι από τότε που έγινε ζευγάρι με τον Barker εκείνος χωρίστηκε από τρία τους παιδιά.

Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι η Shanna Moakler αρνείται και να την αναφέρει με το όνομά της.

Ενώ όσο το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο είχε ακουστεί ότι ο Travis Barker είχε έρθει πολύ κοντά με την Kim Kardashian, ωστόσο και οι δύο πρωταγωνιστές του τότε φερόμενου παράνομου έρωτα είχαν διαψεύσει τις φήμες.

“Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί εξαιτίας αυτής της οικογένειας και τώρα τα παιδιά μου και εγώ απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλο, λόγω μιας άλλης αδελφής της ίδιας οικογένειας”, ισχυρίζεται η Shanna Moakler.

Μάλιστα, η Shanna ισχυρίζεται ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τον Travis και την Kourtney αλλά για τις επιπτώσεις που έχει η σχέση τους στα παιδιά τους.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και είχαν on και off στον γάμο τους ως το 2008.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο 2 παιδιά τη 17χρονη Landon και τον 15χρονη Alabama, ενώ η Shanna έχει και τρίτο παιδί με τον Oscar De La Hoya, το οποίο μεγάλωνε με τον Travis.