Η κόντρα ανάμεσα στην Ηρώ και την Μαρίνα: “Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω…”

Η κόντρα ανάμεσα στην Ηρώ και την Μαρίνα: “Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω…”

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ηρώ Περουλάκη και την Μαρίνα Ντεμολλάι, καθώς παλιότερα η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θέλει να αντιμετωπίσει την Ηρώ ως αντίπαλη αρχηγό σε κάποια δοκιμασία του reality μαγειρικής.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι αρχηγός στην μπλε ομάδα μόνο για να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά, να είναι εκείνη αρχηγός στην κόκκινη ομάδα, να έρθουμε αντιμέτωπες, γιατί έχω ακούσει πολλά σεφ…», είπε η Ηρώ απευθυνόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Παύλος Χάπιλλος θέλησε να ξεκαθαρίσει στην κάμερα τι πραγματικά έχει συμβεί, αφού η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε για αντίπαλο αρχηγό την Ηρώ, ως κομπλιμέντο, αφού τη θεωρεί δυνατή μαγειρικά.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έκαναν μια μίνι σύσκεψη και η κόκκινη ομάδα αποφάσισε τελικά να έχει αρχηγό τον Αντώνη, ενώ η μπλε ομάδα αποφάσισε να έχει τελικό αρχηγό της την Ηρώ.

«Θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Στα ψου ψου ψου και τα μου μου μου όλοι καλοί είμαστε τελικά. Μπροστά δεν μπορούμε να βγούμε και να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον face to face. Μόνο από πίσω. Δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει αυτό ως άνθρωπο», είπε η Ηρώ με τη Μαρίνα να απαντά: «Θες να πεις κάτι Ηρώ; Τι να πω στην ομάδα μου, διαλέξτε εμένα για να με αντιμετωπίσει η Ηρώ;». Τότε, η παίκτρια από την Κρήτη απαντήσει: «Θα τα πούμε στο σπίτι».

«Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηρώ. Όταν θα θέλει να μου πει κάτι ας έρθει να με πιάσει. Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω. Αν είσαι αυτό που είσαι και λες ότι αντιπροσωπεύεις τη λεβεντογέννα Κρήτη έλα να μου πεις “άκουσα αυτό ισχύει;” Κι εγώ θα σου πω την αλήθεια», δήλωσε στην κάμερα η Μαρίνα.