Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε το τέλος του “Κάτι Ξαναψήνεται”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε το τέλος του "Κάτι Ξαναψήνεται"

Αυλαία έριξε όπως φαίνεται το «Κάτι Ξαναψήνεται» το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μάϊου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει τον δικό της απολογισμό.

Συγκεκριμένα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο με τους συνεργάτες και έγραψε στην λεζάντα:

«Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα! Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από Ποτέ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας .

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου, όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό! Γι’αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το @katixanapsinete γίναμε και μια ΠΑΡΕΑ, Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν!!!».