Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα την ώρα της συνέντευξης τύπου

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα την ώρα της συνέντευξης τύπου

Όπως φαίνεται διαλύθηκε το νυχτερινό σχήμα στο οποίο εμφανιζόταν η Κωνσταντίνα και η Σαμπρίνα.

Συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο στη συνέντευξη τύπου η Κωνσταντίνα αποχώρησε εκνευρισμένη, ενώ οι κάμερες την περίμεναν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Όλγα Λαφαζάνη στην εκπομπή “Happy Day”, η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα και αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών» είπε ο επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την αποχώρηση της Κωνσταντίνας.

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Ναι, την είχε δει την αφίσα και δεν έχω προλάβει να επικοινωνήσω μαζί της. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Το Σάββατο ήταν μια υπέροχη βραδιά. Εδώ γνωριστήκαμε, στις πρόβες» είπε η Σαμπρίνα από την άλλη πλευρά.

Αξίζει αν σημειωθεί πως η Σαμπρίνα θα συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Μάνη στο πλευρό της,