Η Kim Kardashian και ο Kanye West συμφώνησαν για συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Η Kim Kardashian και ο Kanye West συμφώνησαν για συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Ο Κάνιε Γουέστ συμφωνεί με την Κιμ Καρντάσιαν στο ότι πρέπει να έχουν κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και πως κανείς από τους δύο τους δεν χρειάζεται διατροφή, σύμφωνα με νέα έγγραφα για το διαζύγιο.

Ο δικηγόρος του Γουέστ κατέθεσε στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες την απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Καρντάσιαν πριν από επτά εβδομάδες, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου.

Τα έγγραφα που κατέθεσε η πλευρά του Γουέστ είναι ουσιαστικά ίδια με εκείνα της αρχικής αίτησης της Καρντάσιαν. Συμφωνεί ότι ο γάμος πρέπει να τερματιστεί λόγω ασυμβίβαστων διαφορών και ότι οι δυο τους θα πρέπει να έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, ηλικίας από επτά έως δύο ετών. Επίσης, όπως και η Καρντάσιαν, ο Γουέστ ζητά από το δικαστήριο να μην χορηγήσει διατροφή σε κανέναν από τους δύο.

Το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμφωνητικό, σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Καρντάσιαν στις 29 Φεβρουαρίου. Με βάση αυτό, είχαν διαχωρισμένη την περιουσία τους σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν το 2014 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την 7 ετών North, τον 5χρονο Saint, την Chicago που είναι τριών ετών και τον Psalm που θα συμπληρώσει τα δύο του χρόνια τον επόμενο μήνα.

Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος για τον ράπερ και ο τρίτος για την Καρντάσιαν- Γουέστ, η οποία έχει ζητήσει από το δικαστήριο να μην αλλάξει το επίθετό της και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί και το δικό του, αν και αυτό είναι κάτι που έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει στην πορεία της διαδικασίας του διαζυγίου.

Πηγή: lifo.gr