Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως απέκτησε αγοραφοβία στην καραντίνα και μετά την ληστεία στο Παρίσι

Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως απέκτησε αγοραφοβία στην καραντίνα και μετά την ληστεία στο Παρίσι

Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως έχει αγοραφοβία μετά την καραντίνα, κάτι που πηγάζει από το περιστατικό με τη ληστεία που βίωσε το 2016 στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα όπως εξομολογήθηκε η Kim στην εκπομπή της “Keeping Up With the Kardashians”, δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι, αναφέροντας: «Μόλις είχαμε πάει στο Παρίσι. Μόλις είχαμε ξεκινήσει να ταξιδεύουμε και τότε ήρθε η καραντίνα. Τώρα, πλέον τρομάζω και δε θέλω να αφήνω το σπίτι.»

Μάλιστα, η τηλεπερσόνα ανακαλεί το συναίσθημα εκείνο που είχε μετά τη ληστεία που βίωσε και συγκεκριμένα αναφέρει: «Αισθάνομαι ότι πλέον είμαι αγοραφοβική, σίγουρα μετά τη ληστεία στο Παρίσι. Θέλω να μένω μέσα, μισώ το να βγαίνω έξω, δεν ήθελα κανένας να ξέρει που είμαι ή να με βλέπουν. Είχα τόσο μεγάλο άγχος.»

Το άγχος της αυτό φαίνεται πως επέστρεψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η ίδια με τον εν διαστάσει σύζυγό της Kanye West είχαν βγει για πρώτη φορά έξω.

«Ήμουν τόσο τρομαγμένη. Άνθρωποι προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Kanye και να του μιλήσουν και μου ζητούσαν φωτογραφίες. Εγώ δεν ήθελα και το έδειχνα. Τους σταματούσα, λέγοντάς τους να απομακρυνθούν. Είναι η πρώτη μου βόλτα έξω και δεν αισθάνομαι ωραία να με πλησιάζετε τόσο. Δεν είχα πρόβλημα με τις φωτογραφίες, αρκεί οι φαν να είχαν selfie stick και να είχαν 2 μέτρα απόσταση από εμένα. Αυτό ήταν πραγματικό άγχος.» ανέφερε η Kim Kardashian.