Η Kendall Jenner μιλά πρώτη φορά για την ακμή στο πρόσωπο της και πως την επηρέασε στην εφηβεία

Η Kendall Jenner μιλά πρώτη φορά για την ακμή στο πρόσωπο της και πως την επηρέασε στην εφηβεία

Η Kendall Jenner βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι της Kylie Jenner στο Youtube, για να γυρίσουν ένα βίντεο πίνοντας την τεκίλα του μοντέλου άλλα και να δείξουν μακιγιάζ στους followers τους.

Μάλιστα το μοντέλο δεν δίστασε μεταξύ άλλων να μιλήσει για τη σχέση της με το μακιγιάζ και την ακμή, η οποία επηρέασε την αυτοπεποίθησή της κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

«Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα ακμής στο γυμνάσιο, το καλοκαίρι πριν την τελευταία τάξη, η ακμή μου τρελάθηκε και αναρωτιόμουν πώς θα πάω στο λύκειο έτσι. Κάθε πρωί που κατεβαίναμε τις σκάλες για να πάμε στο σχολείο, ρωτούσα αν φαίνεται η ακμή μου και όλοι μου έλεγαν ότι δεν φαίνεται τίποτα και ότι είμαι πολύ όμορφη. Ήξερα ότι ήταν ψέμα, όμως το εκτιμώ πολύ», είπε η Kendall.

Τα λόγια της Kendall συγκίνησαν την Kylie η οποία της εξέφρασε ότι την βλέπει πολύ όμορφη: «Με στεναχωρούσε να μιλάω για αυτό…είσαι τόσο όμορφη».

Έπειτα οι δύο αδερφές συνέχισαν το βίντεο, δημιουργώντας λαμπερά και εντυπωσιακά μακιγιάζ με τα προϊόντα της Kylie Jenner.