Η Κάτια Ζυγούλη μας ξεναγεί στη φάρμα της οικογένειας Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη μας ξεναγεί στη φάρμα της οικογένειας Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό τους καταφύγιο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Ένα όμορφο σπιτικό στον Νέο Βουτζά με έναν εξίσου όμορφο κήπο.

Ενώ την περίοδο της καραντίνας ο τραγουδιστής μας είχε δείξει σχεδόν όλες τις γωνίες του σπιτιού, με τον ίδιο είτε να δοκιμάζει συνταγές στην κουζίνα είτε να παίζει με τα παιδιά του στο σαλόνι.

Ωστόσο γι’ αυτό που έδειχνε πολύ υπερήφανος ήταν για τη μικρή φάρμα στον κήπο. Ενώ δεν δίστασε να μας δείξει το κοτέτσι αλλά και τον μικρό κήπο με τα ζαρζαβατικά.

Τώρα, τη σκυτάλη παίρνει η Κάτια Ζυγούλη, η οποία μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μας ξεναγεί στο σπίτι της και μας δείχνει όλα τα μέλη της οικογένειας.

«Νομίζετε ότι η οικογένειά μας είναι εξαμελής; Κι όμως όχι! Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους! Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter!

Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!», είπε η Κάτια Ζυγούλη μεταξύ άλλων.