Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ελένη Μενεγάκη και τα πρόσωπα που της προτείνει για την εκπομπή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ελένη Μενεγάκη και τα πρόσωπα που της προτείνει για την εκπομπή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων μίλησε και για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, η Κατερίνα αποκάλυψε πως ανταλλάσσει μηνύματα με την Ελένη Μενεγάκη για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

«Εάν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη. Ό,τι μιλάμε, μιλάμε, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Είναι ήξεις αφίξεις. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Έχουμε χημεία, έχουμε κάρμα με αυτή τη γυναίκα. Ούτε ξέρω τι θέλω. Μπορεί να με δεις του χρόνου σε κάνα βουνό στην Ικαρία», δήλωσε η Κατερίνα.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που πιστεύει ότι πρέπει να έχει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, λέγοντας:.

«Πρέπει να συνεχίσει στην ίδια ζώνη. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να κάνει το γνωστό mixed grill, παλιό-καινούριο. Κουτσογιαννόπουλο θα έλεγα στάνταρ γιατί έχουν φοβερή χημεία, Γκουντάρα βάζω, και καινούριο κάτι πολύ κόντρα, τύπου Πασσά, μια ροκ γκόμενα, κάνα τράπερ».