Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Κατερίνα-Παπουτσάκη-Παναγιώτης-Πιλαφάς-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων για πρώτη φορά επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό της από τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

«Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Πάντα είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ ενοχική και αυτό πολλές φορές με φρενάρει από το να είμαι ο εαυτός μου. Τα καλύτερα έρχονται.

Ναι, έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη, που ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι φωτεινά. Φυσικά ένας χωρισμός είναι πένθος. Πως θα μπορούσε να μην είναι.

Ήταν μια σχέση ζωής, οπότε δε θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος σε καμία περίπτωση. Αλλά εντάξει είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πάρα πολύ. Πολλά ίσως και τίποτα συγκεκριμένο. Θέλω απλώς τα παιδιά μου να είναι καλά σε ισορροπία. Και αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε πάντα με κάθε τρόπο» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.