Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Σε επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) κατά του Παύλου Χαϊκάλη προέβη η Ηλιάνα Αραβή.

Μάλιστα στην εκπομπή «T-Live» η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου έφερε στο φως της δημοσιότητας μέρος της επίσημης καταγγελίας της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Η ίδια αρχικά αποκαλύπτει πως τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Κατόπιν ο ηθοποιός της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50», ενώ αργότερα, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Μετά από την πάροδο λίγων ημερών μου τηλεφώνησε δηλώνοντας μου ότι αυτοϊκανοποιείται, κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» γράφει μεταξύ άλλων, η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή.