Η Josephine αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και το λόγο που σκέφτηκε να παρατήσει το τραγούδι

Η Josephine αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και το λόγο που σκέφτηκε να παρατήσει το τραγούδι

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Josephine.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της, το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και για ποιον λόγο είχε σκεφτεί, κάποια στιγμή, να παρατήσει το τραγούδι.

«Έχω άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε συνέντευξη. Θέλω να φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει! Όταν βάζουμε στόχους, γιατί είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Τώρα τραγουδάω περίπου 11 χρόνια. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, γιατί ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια.

Και δεν είχε γίνει και κάτι “ουάου”. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολλή σκληρή δουλειά, αλλά δεν είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Ζόζεφιν», είπε η Josephine.

Ενώ αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Πέτρο Ιακωβίδη και σε έχουν τους χρεώνουν ως ζευγάρι, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι! Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και είμαστε τώρα 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται χαμός. Εκεί πέρα πραγματικά ξέρουν να διασκεδάζουν. Το απολαμβάνω».

Όσο για το όνομά της, η Josephine αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα».