Η Jennifer Lopez μίλησε για την χαμηλή αυτοεκτίμηση και την προσφυγή της στον ψυχολόγο

Η Jennifer Lopez μίλησε για την χαμηλή αυτοεκτίμηση και την προσφυγή της στον ψυχολόγο

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς Coach Conversations του Youtube, η Jennifer Lopez πραγματοποίησε μία εκ βάθους συζήτηση με τον συγγραφέα Jay Shetty για την επιτυχία της, την επιλογή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, αλλά και για τον τρόπο που έμαθε να αγαπά τον εαυτό της.

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, αποκάλυψε την ανάγκη που είχε να αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη όταν ήταν 30 χρονών, το μακρύ «ταξίδι» της αυτοεκτίμησης και για το πώς οι προσωπικές της σχέσεις δεν ήταν «ιδανικές».

«Θυμάμαι όταν παρακολουθούσα ψυχολογικές συνεδρίες στην αρχή, περίπου στα τέλη της δεκαετίας των 30 μου χρόνων, και υπήρχε πολλή συζήτηση γύρω από το να αγαπάς τον εαυτό σου και εγώ υποστήριζα συνεχώς πως «αγαπώ τον εαυτό μου», δήλωσε η Lopez και συμπλήρωσε:

«Αλλά προφανώς, συμπεριφερόμουν με τέτοιο τρόπο στις προσωπικές μου σχέσεις που δεν φαινόταν ότι αγαπούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν κατάλαβα καν την έννοια αυτού. Χρειάστηκε χρόνος και είναι ακόμα ένα ταξίδι για μένα».

Μάλιστα, η Jennifer Lopez  μίλησε για το πώς προσπαθεί να συμβουλεύει τα παιδιά της, τα 12χρονα δίδυμα Emme και Max, να κάνουν θετικές σκέψεις, αλλά και για τη γενικότερη νοοτροπία της γύρω από τις πράξεις και τον εσωτερικό διάλογο που έχουμε με τον εαυτό μας:

«Αυτό που λες και όσα πιστεύεις, και το λέω στα παιδιά μου όλη την ώρα, γίνεται η πραγματικότητά σου, ή όταν λέτε στον εαυτό σας «είμαι άχρηστος», τότε θα είστε άχρηστοι».

«Πιστεύω πραγματικά ότι δημιουργούμε μόνοι μας, τις ζωές μας. Και πάλι, όχι μόνο με τις πράξεις μας και με τα πράγματα που κάνουμε, αλλά και με τα πράγματα που σκεφτόμαστε και τη συζήτηση που έχουμε με τον εαυτό μας», δήλωσε η Jennifer Lopez.