Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν!

Τον Ben Affleck παντρεύτηκε η Jennifer Lopez το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουλίου στο Las Vegas.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ στην περιοχή υπήρχαν παντού σεκιούριτι, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

Μάλιστα, η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από άτομα στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού, όπου επιβεβαίωσαν την είδηση στο TMZ.

Η Lopez και ο Affleck πήραν άδεια γάμου από την κομητεία Clark County, NV, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλέον είναι παντρεμένοι.

Να θυμίσουμε πώς η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben Affleck τον Απρίλιο του 2022 σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, «On The JLo».

Η Jennifer Lopez που ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ben Affleck, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο ηθοποιός.

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», είχε δηλώσει η Lopez.